18.2.14

KÆRLIGHED I FRIT FALD

Når man har prøvet at hænge under en faldskærm, så ved man hvorfor fuglene synger. Når man har prøvet det lange frie fald, så ved man også hvad de synger
Jan, Jonathans far.

Sådan forberedte Jan os på vores kommende skydive (tandemspring). Vi havde vi haft en del dage til at gå og opbygge nervøsitet, glæde og spænding. Da det endelig kom til stykket kunne ens hjerne slet ikke fatte hvad man var ved at kaste sig selv ud i (bogstavlig talt), så vi klarede det begge uden de store nerver. Det var total surrealistisk at sidde i den lille skramlende flyvemaskine, bevæge sig højere og højere op over landskabet, pludselig se døren rulle op og flyet blive tømt som folk begyndte at kaste sig ud i det blå. Oplevelsen er egentlig total ubeskrivelig - man skulle have været der!

Da vi igen var sikkert på jorden og skrev hjem til vores mødre at vi var i live, mindede min mor os om at det var præcis et år siden vi mødte hinanden. D. 9/2 2013 mødte Jonathan og jeg hinandenførste gang og d. 9/2 2014 fejrede vi med et skydive.... nu tænker vi så over hvad vi skal lave til næste år.

DAGENS MAND No. 1

12'000 ft - 45 sek frit fald



"Strap yourself to a beautiful stranger" - Skydive Wanaka

DAGENS MAND No.2

3 comments: