29.4.14

RO RO RO MIN BÅD

Det der crossfit... ideen om at bruge sin krop på flere måder, på forskelligvis og lære den nye ting hele tiden. Princippet i det synes jeg er ret interessant. Gennem hele livet at prøve sine grænser af og udfordre sine egne evner. Lære nyt og se hvor meget kroppen egentlig kan når den skal. Siden jeg var lille har jeg, som de fleste andre, spillet en form for holdsport - fodbold, håndbold og lignende. I kortere eller længere perioder har jeg også danset, spillet badminton, klatret, roet kajak, bokset, svømmet, løbet. Og nu kan jeg så tilføje roning til min liste.


Min roommate Brooke overtalte mig til at ro for universitetets roklub. To uger inden Uni-Games - konkurrence dagen hvor alle klubbens både roer mod New Zealands andre universiteter. I år blev det afholdt i Dunedin (sikke et held) og der var noget af et ry at leve op til - Otago vinder stort set alt hvert år!


Desværre begyndte vejret at vise sig fra sin dårlige side cirka simultant med min besutning om at hjælpe 8-mands båden der manglede en roer. Jeg lærte nogenlunde hurtigt teknikken, men jeg nåede kun at ro i en båd på vandet fire gange inden jeg stillede op til Uni-Games i en 4-mands båd. Nå ja - alle 8-mands både blev splittet op i to 4-mands både og jeg deltog i mit første race i en båd jeg aldrig havde siddet i før og det var i alt min femte gang på vandet!

  

Heldigvis gik det over al forventning og vi vandt vores heat - blev nr. 3 i det samlede løb bestående af to heats. Måske siger det mere om de andre universiteter der deltog, men glæden var ikke til at tage fejl af... De to efterfølgende races i 8'eren gik fint og ét af dem resulterede i min anden bronze medalje.


Jeg kan nu tilføje roning til min kryds-fit-liste (at have evner indenfor flere områder og ikke kun specialisere sig i én ting) og er også blevet en New Zealand oplevelse rigere. På selve dagen var vejret fint og humøret højt.

No comments:

Post a Comment